Vekâlet Veriyorum

(Bir Kurban Bedeli 240 AUD Avustralya Dolarıdır)

Kurban (Vekâlet) Sahipleri -

Vekâlet vereceğimiz kurban türü ve vekâlet sahibi bilgilerini giriniz.

İletişim Bilgileriniz -

Formu dolduran kişi olarak size ait bilgileri giriniz.

Ödeme Bilgileri -

Kredi Kartı bilgilerinizi giriniz.

Toplam kurban hisse sayısı: 0 Hisse    Toplam tutar: 0 AUD

Kurban organizasyonu ile ilgili vekâlet ve diğer şartları kabul ediyorum.

Vekalet

Kurban bağışı kaydı yaparken isimlerini yazdığım kişiler için kurban kesmeye ve kestirmeye Eyyüp Yılmaz'ı vekil tayin ettim.

Diğer Şartlar

Kurban vekaleti ile ilgili olarak aşağıdaki şartları kabul ediyorum.

Sitemizde gerçekleştirdiğiniz bağış işlemlerine ait bilgiler SSL protokolü ile şifrelenerek aktarılmaktadır. 128 bit SSL sayesinde işlem süreçlerinde iletilen veriler üçüncü şahıslar tarafından okunamaz ve değiştirilemez.

Bağış sırasında kullanılan kredi kartı ile ilgili bilgiler şifrelenerek bankaya gönderilmekte ve provizyon işlemi gerçekleştirilmektedir. Kartla ilgili hiçbir bilgi tarafımızdan kaydedilmediğinden, üçüncü şahısların herhangi bir koşulda bu bilgileri ele geçirmesi mümkün değildir.

Avustralya Mahmud Es'ad Coşan Vakfı, HİÇBİR ŞEKİLDE VE KOŞULDA kredi kartı bilgilerinizi kaydetmemektedir.

Kişisel bilgilerinizin güvenliği için işlemlerinizi şahsi bilgisayarınızda gerçekleştirmeye özen gösteriniz. İnternet kafe gibi halka açık yerlerde kesinlikle mali nitelikli işlem yapmayınız.

Tüm tahsilat işlemleri Avustralya Doları olarak yapılmaktadır. Bankanız kredi kartınıza tahsilat tutarını yerel kur çevrimi yaparak yansıtabilir. Bankaların uyguladığı kur politikaları ve uluslararası işlem ücreti gibi ücretlerin vakfımız ile ilgisi bulunmamaktadır.

Yaptığınız ödemelere taksit uygulanmamaktadır. Ancak bankanız işlemi kredi kartınıza taksitli olarak yansıtabilir. Bu durum bankanız ile ilgilidir.

Vekaleti alınmış tüm kurbanlar, Avustralya'da Kurban Bayramı süresi içinde kesilecektir. Kurban Bayramı'nın tarihi Avustralya ile Türkiye arasında bir gün farkedebilmektedir.

Vakfımız tarafından yapılan bu tahsilat kurbanlık bedeli, uluslararası nakliyat, gümrükleme bedeli, idari masraflar vb. harcamalar için kullanıldıktan sonra arta kalan tutar olması halinde, artan tutarın değerlendirilmesi vakfımızın tasarrufuna bırakılmış sayılır.